Idei noi pentru obiecte vechi din bucatarie


Se intampla de multe ori sa gasiti prin bucatarie sau prin debarale obiecte si ustensile de care sa nu mai aveti nevoie, de care fie v-ati plictisit sau pe care chiar le-ati uitat intr-un colt ascuns al dulapului. Polonice, farfurii, tavi de copt, strecuratori, oricat de vechi sunt nu numai folositoare, insa pot deveni repede si usor mici accesorii de design interior in bucatarie.
Dorim sa va prezentam mai jos cateva idei pentru a da o noua viata acelor ustensile. Veti fi placut surprinsi de cate intrebuintari pot primi niste lucruri create la origine cu un singur scop: sa va faca viata mai usoara.

Si sa incepem cu idei de reutilizare a tavilor de copt.

Vaze simpatice


Ceas de bucatarie

Ghivece pentru plante aromatice



Ati mai gasit printre ustensilele vechi cateva forme pentru briose si muffins si nu mai stiti ce sa faceti cu ele? Mai jos cateva idei.

Organizator obiecte mici



Mini ghivece pentru mini plante


Sau tava pentru sosuri


Aveti timp si rabdare pentru noi provocari in amenajarea interioara? Puteti folositi cateva farfurii vechi, pe care sa le vopsiti si sa le decorati pentru a le transforma in obiecte de decor. Garantat vor fi momente de relaxare in cadrul familei, mai ales daca ii puteti antrena si pe cei mici sa va ajute. Iata si doua idei.

Decoratiuni pe perete


Ceas de masa sau de perete


Si banala strecuratoare poate ajunge in prim plan cu putina imaginatie.

Ca abajur de lampa


Sau ca aplice luminate pe perete


Si nu in ultimul rand, sa va prezentam cateva idei si pentru tocatoarele de care nu mai aveti nevoie. Caci ce poate deveni un tocator in secolul 21 daca nu un....

Suport de tableta

Reminder de perete



Plansa de desen pentru cei dragi


Si chiar calendar


mai multe imagini gasiti pe apartmenttherapy.com

Daca aveti si alte idei sau ati transformat deja obiecte de bucatarie in decoratiuni si doriti sa le faceti cunoscute, va rugam sa ne trimiteti poze pentru a le putea prezenta pe blog.

Un comentariu :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yves Rocher