Inca va ganditi la pereti pentru divizarea unui open space? Ce spuneti despre...


Tuturor ne place conceptul de open space si ideea ca il putem transforma si putem sa facem oricand ceva nou in el. Sa recunoastem insa ca este o provocare sa modelezi un spatiu fara sa te folosesti de pereti. 
Ai nevoie sa delimitezi o bucatarie, peste cativa ani iti doresti acolo un spatiu de recreere, poate in curand dormitor sau, de ce nu, un mic spatiu de lucru. Si cum poti sa le transformi pe toate fara sa dai pereti jos si sa reconstruiesti? 
Iata cateva idei mai jos.

Canapele




Pretabile atat in spatiile mici cat si in cele mari, canapelele reprezinta cea mai buna solutie pentru impartirea unui spatiu, fara a pierde insa contactul intre spatiile rezultate. Mai mult, permit socializarea intre toti cei prezenti, fie ca sunt in 'camera de zi', fie ca sunt in zona de servire a mesei.
Pozitionarea canapelei cu spatele catre zona mesei accentueaza si mai mult delimitarea.

Culori


 Sursa foto:  www.apartmenttherapy.com

Da, utilizarea culorilor poate rezolva cu usurinta problema impartirii spatiului.
Fie culori pe pereti, fie nuante diferite pe draperii sau covoare, toate vor duce la o impartire vizuala pastrand unitatea in acelasi timp. 
Mici piese de mobilier si accesorii




Nu lasati peretii sa va dicteze asezarea mobilierului. Uneori, piese mici de mobilier vintage, scaune vesele, masini de cusut gasite prin podul bunicii sau dulapioare vopsite manual pot imparti zonele dorite cu succes.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yves Rocher