Vile de lux din Bucuresti



Cladire cu 19 camere zona Kogalniceanu - construita in 1896

pret: 1.490.000 euro



Desi probabil, privita de la strada, cladirea nu impresioneaza prea mult, constructia aflata intr-una dintre cele mai frumoase zone ale Bucurestiului este o adevarata comoara in ceea ce priveste spatiul de locuit, "ascuns" de ochii lumii in spatele corpului principal.

Pe scurt, vorbim de o cladire cu 19 camere, 8 bai, doua balcoane si o bucatarie, beci, mansarda si trei intrari separate, o cladire cu o suprafata utila de 788 de metri patrati si regim de înălţime: D+P+2E+M.



sursa: imobiliare.ro

Vila interbelica renovata in zona Armeneasca

pret: 1.200.000 euro

O vila construita in perioada interbelica, recent renovata, situata intr-o zona ultracentrala, pozitionata pe un teren de 390 mp, cu o amprenta la sol de 221 mp si o suprafata construita de 500 mp. Vila dispune de 11 camere compartimentate pe S+D+P+M. Etajul 1,are o suparafata de 170mp, este compus din 4 camere, dintre care o camera cu suprafata de 130 mp, 2 bai si o camera de serviciu.Parterul are o suprafata de 170mp impartiti in 5 camere, 2 bai, 1 grup sanitar si bucatarie.La demisol sunt inca 3 camere si 2 bai, suprafata de 60mp.





sursa: imobiliare.ro

Vila boiereasca traditionala romaneasca din anii '30 in zona Kiseleff

pret: 1.200.000 de euro

O vila care aminteste de farmecul pierdut al Bucurestiului interbelic, dar care necesita destule lucrari de modernizare pentru a o aduce la standardele zilelor noastre. Dar cum orice dezavantaj este de fapt un avantaj daca privesti problema din unghiul potrivit. Cine are resursele necesare poate face din aceasta cladire, care, in ciuda reparatiilor necesare, isi pastreaza farmecul si personalitatea intacte, o adevarata bijuterie. Cladirea, a carei arhitectura aminteste de stilul Art Deco atat de popular in Bucurestiul bunicilor nostri, este situata in cea mai ravnita zona a orasului, o zona plina de verdeata si in vecinatatea unor alte cladiri similare, un adevarat muzeu al arhitecturii bucurestene interbelice. Vila este situata la 200 de metri de Arcul de Triumf, daca mai aveati nevoie de alte indicii privind locatia premium a cladirii. Suprafata cladirii este de 600 de metri, vila are doua etaje, mansarda si demisol, vila detine 2 garaje, 4 bucatarii, 8 bai, 4 balcoane, 2 terase si ( atentie!) 24 de camere!








sursa: imobiliare.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yves Rocher