Idei si reguli de amenajare a unei garsoniere



  • inainte de a te apuca sa decorezi o garsoniera sau un spatiu mic, planifica! Cu un plan bun nu poti da gres.
  • foloseste-te de culori deschise pentru a da impresia de spatiu. O varianta recomandata este sa iti decorezi camera/garsoniera monocromatic.
  • inainte de a te apuca sa redecorezi, scapa de toate obiectele de care nu au absoluta nevoie si de vechituri. Ar fi de preferat ca garsoniera sau camera sa fie deja eliberata de acestea inainte de a te apuca sa o reorganizezi.
  • gandeste-te sa alegi cat mai multe obiecte de mobilier multifunctionale. acestea iti economisesc foarte mult spatiu.
  • oricat de mult ti-ar placea un obiect de mobilier care este insa nefunctional si aproape inutil ( de exemplu o masa de trei persoane intr-o garsoniera in care locuiesti singur), scapa de el. Mai bine improvizezi atunci cand ai nevoie de trei locuri la masa decat sa stai cu o masa mare in camera, doar-doar vei avea vreodata nevoie de ea.
  • Nu folosi mobilier masiv. Impresia de spatiu intr-o incapere mica este data si de "greutatea vizuala" a obiectelor de mobilier.

Mai multe idei, reguli si sugestii de amenajare a unei garsoniere sau a unui spatiu de locuit de mici dimensiuni, va recomandam urmatoarele linkuri ( in limba engleza):

3 Essential Rules for Furnishing a Small Space

Decorating Ideas for Small Spaces

The Basic Rules of Small Room Decorating


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yves Rocher