Mai revine tapetul la moda ?


De fapt, tapetul nu s-a demodat niciodata, mai ales in Marea Britanie, Franta si in special in tarile din emisfera nordica, acolo unde orice solutie de a izola locuintele pe timpul iernii este binevenita. Pe langa functia sa estetica, tapetul a fost, este si va fi folosit si ca izolator. Francezii in special au o mare atractie pentru decorarea caselor si apartamentelor cu tapet. In Romania, tapetul a iesit aproape definitiv din planurile de amenajare interioara a locuintelor romanilor, fiind considerat "demodat" si "de pe vremea bunicii".

Daca treci insa peste aceste idei preconcepute, iti dai seama ca poti face niste chestii absolut geniale cu un tapet bine ales si integrat cu decoratiunile interioare si cu mobila. Cateva idei de design interior franceze care implica folosirea tapetului. Mai ales pentru cei carora le place sa isi amenajeze locuintele in stil vintage tapetul poate fi o solutie perfecta.











sursa fotografii: homedit.com

Mai multe imagini si exemple de idei de decoratiuni interioare cu tapet gasiti aici.

Un comentariu :

  1. Datorita numeroaselor modele, texturi, culori, tapetul se adapteaza perfect oricarui stil. Stilul vintage sau clasic nu se demodeaza niciodata. Exista diverse modele de tapet care se adapteaza oricaror preferinte. Pe langa aspectul estetic, tapetul are foarte multe avantaje, este probabil cea mai buna modalitate de a finisa un perete. Recomand tapetul cu incredere!

    Montaj tapet - http://construct-amenajari.blogspot.ro.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yves Rocher