HotelDuVin din Cambridge


Pentru ca tot este vacanta, iar pe acest blog am postat, in general, idei de design interior si decoratiuni pentru garsoniere si spatii mici, ne-am gandit ca, probabil, nu ar fi rau sa cautam modele de inspiratie acolo unde, de obicei, mergem sa ne relaxam. Si ce alta sursa de inspiratie pentru a amenaja eficient si cu personalitate un spatiu mic de locuit poate fi mai potrivita decat o camera de hotel.

Nu, uitati de camerele de hotel reci, standardizate si sterilizate din hotelurile care fac parte din marile lanturi hoteliere. Nu, inspiratia ar trebui cautata in micile hoteluri particulare, in acele boutique hotels pierdute pe stradutele din Paris sau Londra, in celebrele bed and breakfast din Scotia sau tarile nordice.

Ok, o sa ne abatem putin de la planul nostru initial inca de la inceput, si asta pentru ca hotelul pe care il prezentam astazi face parte totusi dintr-un lant hotelier, dar unul cu totul special. HotelDuVin din Cambridge este doar unul dintre hotelurile de lux care poarta denumirea DuVin.






Mai multe fotografii, mult mai frumoase, gasiti aici.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yves Rocher